ooooooooContact
 

Umbrela lichidă

Silicon baza de apa-repulsiv pune în aplicare

 

Pe parcursul milioanelor de ani, apa a format aspectul globului astfel, după cum o vedem azi. Apa este "meșterul" cel mai mare. El are nevoie doar de timp și distruge totul, doar dacă noi, oamenii nu-l oprim.

Daunele cauzate clădirilor micșorează enorm din an în an partimonuil național. Pentru păstrarea valorii și renovării unor clădiri din cauza daunelor pricinuite de apă, sunt necesare investiții continue a unor sume mari de bani, care pentru familii înseamnă o povară materială enormă.

Transformările fizice-chimice-biologice, care conduc la deteriorarea clădirilor, fără excepție au nevoie de apă. Dacă protejăm clădirile de apă, putem opri aceste mecanisme de distruge-re. Pagubele pricinuite de apa survenită în clădiri, pot strica aspectul acestora, sau pot dăuna materialului de construcții cu care este îndoielnică menținerea în continu-are a clădirii.

La materialele de construcții pa bază de silicat, porozitatea mate-rialelor cauzează proble-me. Cu cît porozitatea unui material este mai mare, cu atît absoarbe mai multă apă.

Sarcina este deci, să împiedicăm apa să ajungă în materialele de construcții. Anturajul însă este expus nu numai distrugerii apei, dar și vandalismului uman. Apar din ce în ce mai multe graffitiuri, care strică mediul, creatorii cărora nu cunosc și nu respectă "nici om, nici Dumnezeu". Putem para aceste probleme în mai multe moduri, problema însă constituie cum să păstrăm și caracteristica de perme-abilitate de aer a materialelor de con-strucții, deci "difuzia de vapori".

Familia de produse . oferă soluții totodată și de gamă largă pentru înlăturarea problemelor de mai sus.

Muțumită conținutului de silicon, se leagă organic de fiecare material de construcții pe bază de silicat, făcînd astfel posibil să fie hidrofob și oleofob în același timp, în vreme ce nu schimbă permeabilitatea de aer a materialelor de con-strucții.

Moto-ul nostru: "Folosiți , "umbrela lichidă", și casa vă poate răsufla!

Utilizarea produselor din această familie de produse nu necesită cunoștințe de speciali-tate complicată. În funcție de suprafețe, tratarea (hidrofobizarea) putem executa prin imersare, cu pensulă, cu rulou, cu stropire prin pulverizare. Tratarea se face întotdeauna în cel puțin două straturi (imersarea face excep-ție) prin așa numitul procedeu "umed pe umed". În cazul materialelor de con-strucții lipite, este oportun ca tratamentul să fie făcut după aplicarea chitului de rosturi, așa și chitul va fi protejat de apă.

Atenție: în fiecare caz să efectuăm tratare de probă!

Durabilitatea efectului hidrofob este garantat de către technologiile utilizate, agenții chimici și executare adecvată. Peste tot în lume se află numeroase clădiri, con-strucții care dovedesc acest lucru.

Prima probă a fost efectuat în 1954 pe o suprafață de zid din mortar de var în Germania. După exami-nările Karlsten, această supafața nu se umezit nici în 1997.

O parte din structura de beton armat a Satului Olimpic din Munchen a fost impregnat în 1972, și rezultatul examinărilor efectuate în 1995 au arătat totul în cea mai mare ordine.

Material hidrofob cu silicon protejează clădi-rea Capitoliului din Washington, statuiele uriașe Maori din Insula Paștelui, primăria din Munchen, sau clădirea băncii Lloyds din London, dar am putea aminti și statuia uriașă Christos care apără orașul Rio de Janeiro, sau tot orașul templu din Teotihuacán.

 

Suprafața tratată cu aqua-stop w® dev-ine hidrofobă, în așa fel, încât nu înfundă porile suprafeței. Soluția nu lasă apa să intre nici în cele mai mici fisurări ale suprafeței.

Mecanismul de efect a hidrofobizării:

Clinker Oil

CLINKER OIL
Ulei siliconic pentru cărămidă decorativă

CLINKER OIL înviorează culoarea cărămidei decorative și protejează de daunele cauzate de umezeală.

Prin utilizare putem împiedica peticirea și înghețarea cărămidei.

Tratarea se face întotdeauna pe cărămida clădită.

Durabilitatea efectului este de 4-5 ori mai mare față de uleiurile tradiționale de cărămizile decorative, pe bază de petrol.

Se poate folosi pentru tratarea cărămizilor decorative, dar și pentru tratarea cărămizilor pline.

Atenție: Produsul conține dizolvanți, de aceea la utilizare este interzis fumatul și aprinderea focului.

Clinker Protector

CLINKER PROTECTOR
Soluție protectoare pentru cărămida decorativă

CLINKER PROTECTOR se produce special pentru cărămide decorative.

Siliconul ajuns și în interiorul cărămidei decorative cu porozitate mică, împiedică schimbării culorii cărămidei, apariția calcarului și daunele de îngheț.

Atenție: Produsul conține dizolvant, de aceea utilizarea lor în încăperi închise, se va face numai cu aerisire.

 

Concrete Stone Protector

CONCRETE STONE PROTECTOR
Soluție împregnare pavaj

CONCRETE STONE PROTECTOR este soluția ideală pentru impregnarea pavajelor pe bază de ciment (beton).

Prin utilizare împiedicăm apariția algelor pe pavaj, precum și colorarea acestuia.

Mulțumit agenților sale speciale, pavajul își păstrează culoarea mult timp, deoarece este protejat împotriva razelor UV.

Înaintea plasării pavajului în nisip, balast, este oportun impregnarea acestuia prin imersare.

Atenție: Este interzis fumatul și folosirea flăcării deschise în timpul utilizării!

Grill Protector

GRILL PROTECTOR
Soluție de impregnare rotisor

Soluția GRILL PROTECTOR este dezvoltat special pentru protejarea rotisoarelor de piatră, compozite sau beton.

Rotisorul tratat devine oleo- și hidrofobă, care ușurează curățirea, și oferă protecție împotriva daunelor cauzate de îngheț.

Grăsimile, uleiul proaspăt împroșcat se șterge ușor cu o cîrpă de șters, iar impuritățile mai rezistente se înlătură cu apă caldă de presiune mare.

Tratarea se va face în cel puțin două straturi. În cazul în care datorită curățirii frecvente scad caracteristicile oleofobe și hidrofobe a suprafeței, tratamentul se va repeta.

Pointing Protector

POINTING PROTECTOR
Impregnarea chitului de rosturi

POINTING PROTECTOR este excelent pentru tratarea chitului de rosturi.

Prin aplicare, materialul chitului de rosturi nu absoarbe apa, deci nu se murdărește și nu se mucegăiește.

POINTING PROTECTOR nu conține dizolvanți față de alte soluții asemănătoare, așa excesul de material ajuns pe faianță, gresie, nu cauzează pete.

Materialul se aplică cu o pensulă coresunzătoare lățimii rostului, în cel puțin 2 straturi (procedeul "umed pe umed"). Ustensilele trebuie curățate imediat după folosire cu apă curată.

Soluția poate fi folosit și în exterior (ex.: la pavare pe terasă cu piatră a fundamentului), astfel putem proteja chitul de rosturi de îngheț.

Pointing Protector Max

POINTING PROTECTOR MAX
Soluție de curățare de ulei și impregnare a chitului de rosturi

Soluția aqua-stop w® POINTING PROTECTOR MAX, datorită agenților sale cu caracter hidrofob și oleofob, este excelent pentru tratarea suprafețelor și a chiturilor de rosturi ale acestora expuse impurităților de ulei și grăsime (camera de zi, bucătărie, garaj, atelier, abatoare, etc.).

Supa, tocana, vinul roșu împroșcat nu impurifică, nu colorează chiturile de rosturi dintre faianță, gresie, și se curăță ușor.

Soluția se aplică pe chiturile de rosturi cu pensula, în cel puțin două straturi. Stratul următor se aplică întotdeauna înainte ca stratul precedent să se usuce.

Rooftop Concrete Roof

ROOFTOP CONCRETE ROOF
Pentru țigle de beton

ROOFTOP CONCRETE ROOF mulțumită agenților sale speciale, asigură țiglelor de beton o protecție de mai multe decenii.

Mulțumită conținutului de substanță activă, pe țigla de beton nu se produc pete, nu se impurifică, nu apar alge.

Nediluarea soluției, tratarea se face prin imersare iar după un timp scurt de uscare țigla se poate așeza la loc. La tratare ulterioară, țigla se curăță profund (aparat de curățire cu aburi) iar după uscare tratarea se face prin stropire, cu stropitoare purtată pe spate (pulverizare INTERZISĂ!)

Rooftop Tile

ROOFTOP TILE
Pentru țigle nesmălțuite

ROOFTOP TILES mulțumită agenților sale speciale, asigură țiglelor arse, nesmălțuite o protecție de mai multe decenii, dar se poate folosi și la tratarea cărămizilor.

Mulțumită conținutului de substanță activă, pe țigla nu se produc pete, nu se impurifică, nu apar alge, nu se îngheață.

Nediluarea soluției, tratarea se face prin imersare iar după un timp scurt de uscare țigla se poate așeza la loc. La tratare ulterioară, țigla se curăță profund (aparat de curățire cu aburi) iar după uscare tratarea se face prin stropire, cu stropitoare purtată pe spate (pulverizare INTERZISĂ!)

Atenție: Produsul este tare alcalină (pH:14), foarte corozivă! Trebuie folosit echipament de protecție.

Stone Balsam

STONE BALSAM
Tratarea cu aprofundarea culorii pentru pietre de culoare închisă

Soluția STONE BALSAM aduce la evidență minunat modelul pietrelor de culoare închisă.

Prin folosire atingem un efect, de parcă suprafața pietrei ar fi umed tot timpul: înviorează culoarea, aduce la evidență cele mai mici nervuri a pietrei.

Prin folosirea soluției suprafața pietrei va respinge apa, așa protejează suprafața de daunele produse de acesta.

Soluția se aplică pe suprafață fără diluare, în cel puțin două straturi. Tratarea multiplă poate asigura un efect și mai umed.

În fiecare caz să efectuăm tratare de probă!

Stone Fix Up

STONE FIX UP
Soluție de durcizare

Soluția STONE FIX-UP servește la înlocuirea adezivului înlăturat din piatră, datorită acțiunii vremii.

În cazul tipurilor de piatră tare higroscopice (tufă, calcar, gresie) fenomenul de dezagregare poate dăuna piatra în mod aprofundat. Ca rezultat a procesului de dezagregare obținem din piatra inițial omogenă, o piatră cu straturi, cu diferite rezistențe și porozități. Ca să salvăm piatra dezagregată de distrugerea definitivă, trebuie înlocuit adezivul înlăturat din acesta pe parcursul dezagregării.

STONE FIX-UP vă oferă soluția. Conținutul agentului își demonstrează viabilitatea de mai mult de 20 de ani peste tot în lume. A salvat deja de la prăpădire sigură monumente de artă, patrimonii mondiale.

Atenție: Soluția se utilizează numai cu ajutorul specialistului! Ca consecință a utilizării necorespunzătoare, pe suprafața pietrei se pornește o incrustație, care poate conduce la nimicirea totală a pietrei!

După tratarea cu succes, este recomandat, și impregnarea suprafeței curățate cu careva dintre produsele noastre aqua-stop w®, în funcție de suprafață (de.ex. cu UNIVERSAL).

Stone Protector

STONE PROTECTOR
Soluție impregnantă de piatră naturală

Mulțumit efectului superior de prelingere a apei, soluția aqua-stop w® STONE PROTECTOR, este excelent pentru protejarea pietrelor naturale și pentru cele exploatate. Recomandăm pentru protejarea gresiei, calcarului (cu pori), porfil, quartzite, solnhoffeni și pentru alte pietre naturale.

La fel ca fiecare produs impregnant din familia aqua-stop w®, nici soluția STONE PROTECTOR nu înfundă porile pietrelor, dar oferă o protecție de clasa întîi împotriva daunelor produse de apă.

La aplicarea produsului să avem în vedere respectarea prescripțiilor de siguranță, deoarece soluția este mult alcalină, deci este corosivă!

Stone Protector Max

STONE PROTECTOR MAX
Soluție de tratare a pietrei cu caracteristici oleo- și hidrofobe

Prin aplicarea soluției aqua-stop w® STONE PROTECTOR MAX, mulțumită conținutului special de agenți în conformitate cu cerințele secolului XXI, suprafețele pe bază de minerale tratate devin nu numai hidrofobe, dar și oleofobe.

De pe suprafețe tratate se curăță ușor impuritățile de ulei și grăsime, rămășițele de afișe, pancarde.

Pardoselile de piatră, de compozite, de ceramică nesmălțuită, și chiturile de rosturi ale acestora, precum și pervazurile nu se peticesc, iar impuritățile de pe suprafața acestora se îndepărtează ușor.

Pentru purificare recomandăm spălarea cu presiune mare.

Stone Shine

STONE SHINE
Email pentru piatră

STONE SHINE este gradul cel mai înalt în tratarea cu silicon a pietrelor.

Soluție cu un conținut special dezvoltat de email siliconat.

Prin utilizare, suprafața tratată devine rezistentă la apă, la razele UV, și în același timp nu schimbă însemnat difuzia de vapori.

Dă o nuanță lucioasă a suprafețelor tratate.

Aplicați - cel puțin în două straturi - cu pensula, ruloul, sau prin pulverizare. În scopul obținerii efectului dorit, tratarea se poate repeta de mai multe ori.

Înainte de tratare întotdeauna să efectuăm tratare de probă!

Atenție: Produsul conține dizolvant!

Stone Wax

STONE WAX
Soluție de tratare cerată pentru pietre

STONE WAX dă un luciu minunat de ceară, suprafeței de piatră tratată, și în același timp, mulțumit triplului efect, este lavabilă, hidrofobă, și permeabilă la aer.

Cu ajutorul aparatului cu mare presiune cu apă caldă, se îndepărtează cu ușurință de pe suprafețele tratate, petele de grăsimi și ulei, rămășițele de afișe, impuritățile cauzate de vopsea.

Materialul se aplică în două straturi.

Atenție: După spălare, suprafața își pierde luciul de ceară și lavabilitatea. Dacă dorim să le obținem din nou, așa suprafețele se tratează din nou în două straturi.

Terracotta Flowerpot

TERRACOTTA FLOWERPOT
Pentru ghiveci de flori nesm ălțuite

Soluția TERRACOTTA FLOWERPOT este dezvoltată special pentru tratarea olăriilor, givecilor de flori arse, nesmălțuite.

Prin utilizare, ghivecele de flori nu se dezagregă, nu apar săruri pe suprafață, și iarna nu se îngheață (dacă apa nu stă în ele).

Ghivecele de flori, pe lîngă, că nu absorb apa, își mențin sistemul de pori formate pe parcursul arderii, și rămîn permeabile la aer, care este indispensabil pentru rădăcilile florilor.

Ghivecele rămîn inedite și cu anii, nu este nevoie să le schimbăm pe plastic!

Este recomandat imersarea obiectelor în lichid timp de 2 minute, așa, prin tratarea omogenă putem evita eventualele peticiri!

Atenție: Din cauza efectului alcalin, soluția este corozivă!

Tombstone Protector

TOMBSTONE PROTECTOR
Soluție tratare a pietrelor funerare și a monumentelor de artă

TOMBSTONE PROTECTOR este soluția de impregnare ideală, și de eficiență mare a pietrelor funerare, criptelor, monumnetelor de artă, statuilor.

După curățirea suprafeței, materialul aplicat în două straturi împiedică apariția algelor, a mușchilor, impurităților, daunele de îngheț ani de-a rîndul.

Recomandăm să utilizați pe beton, compozite, suprafață tencuită, cărămidă, piatră naturală, cu încercare prealabilă pe marmură.

Important: Nu este utilizabil pentru obiecte din ipsos!

Înainte de tratare întotdeauna să efectuăm tratare de probă!

Să procedăm prin acoperire, să nu ajungă pe suprafețe de sticlă!

Atenție: Produsul conține dizolvant!

Universal

UNIVERSAL
Soluție impregnantă de eficiență mare

aqua-stop w® UNIVERSAL soluție impregnantă de eficiență mare, se utilizează pentru tratarea suprafețelor minerale.

Mulțumit moleculelor sale activi speciale, are o caracteristică de impregnare excelentă. După aplicare rapid se formează rezistența la apă, și se poate aplica și chiar pe suprafețe umede.

Putem utiliza pe beton, cărămidă, tencuială, cărămizi decorative, YTONG, BCA, compozite, pietre naturale.

Important: A nu se utiliza pe ipsos!

Înainte de tratare întotdeauna să efectuăm tratare de probă!

Să procedăm prin acoperire, să nu ajungă pe suprafețe de sticlă!

Atenție: Produsul conține dizolvant!

 

Wall Antigraffiti

WALL ANTIGRAFFITI
Soluție impegnantă contra grafiti + impregnation

Cu soluția aqua-stop w® WALL ANTIGRAFITI, suprafețele de zid devin mai ușăr curățabile de grafiti, de rămășițele afișelor.

Dublul sistem se compune din silicon și dintrun strat de silicon lavabil. Cele trei proprietăți a acestui sistem dublu, este lavabilitatea, prelingerea apei, și permeabilitatea la aer.

La sp ălare, apa murdară se îndepărtează de către sistem. Deoarece curățirea se face cu aparat de curățire cu aburi de presiune mare, de aceea, după spălare suprafața trebuie tratată contra grafiti.

Fără tratament nu ne putem apăra de noile grafiti, dar suprafața rămîne hidrofobă.

Întotdeauna să efectuăm tratare de probă!

Wall Brick Protector

WALL BRICK PROTECTOR
Soluție impregnare cărămidă

WALL BRICK PROTECTOR este soluția ce amai ideală de impregnare a cărămizilor fie acestea noi sau folosite.

Cărămida tratată cu soluția nu absoarbe apa, așa nu se va dezagrega, nu se va îngheța.

În cazul în care cărămida se pune în mortar, sau în alt adeziv, așa numai după uscarea, legarea adezivului să tratăm suprafața, iar dacă cărămizile se pun în nisip(pavaj), așa să le tratăm prin imersare.

Atenție: Soluția nu se utilizează pe cărămizi decorative! Pe cărămizi decorative folosiți produsul aqua-stop w® CINKER PROTECTOR!

Pe cărămizi pline recomandăm soluția aqua-stop w® UNIVERSAL.

 

WALL DISTEMPER
Soluție aditivă impregnantă pentru vopsele pe bază de apă.

WALL DISTEMPER se utilizează la orice vopsea sau vopsea de grund bazică.

Prin amestecarea cu vopseaua, soluția devine mai ușor netedă (fără noduri), se lipește mai bine de zid, este mai ușor de zugrăvit, protejează culoarea vopselei de razele dăunătoare UV.

Dozare recomandată: la vopsele 1dl la 5 litri de vopsea, iar la 5 litri de vopsea de grund se adaugă 5dl aditiv.

Atenție: O suprafață zugrăvită cu vopsea cu aditiv întotdeauna poate fi revopsită, dar materialul de învelire se poate lipi doar cu adeziv special, care conține agenți de umezit!

Wall Primer

WALL PRIMER
Soluție de grund sub vopsea.

Soluția de grund aqua-stop w® WALL PRIMER cu conținut de silicon, se recomandă pentru beton, sau pentru tencuiala suprafețelor pe bază de minerale.

În 24 de ore după tratare se poate aplica orice vopsea de fațadă sau de zid.

Prin utilizare putem împiedica formarea de salpetru, apariția sării, înghețurile de iarnă.

Pentru obținerea perfectă a efectului de protecție, recomandăm amestecarea în vopseaua folosită aditivul nostru de vopsea aqua-stop w® WALL DISTEMPER.

Atenție: Izolația necorespunzătoare sau deteriorată, nu putem înlocui cu tratarea, maxim putem atenua daunele! Soluția este utilizarea în comun a izolării corespunzătoare și a impregnării.

Wall Protector

WALL PROTECTOR
Soluție împregnare tencuială

Soluția de grund aqua-stop w® WALL PROTECTOR, se recomandă pentru suprafețe pe bază de minerale zugrăvite sau nezugrăvite, pentru tencuială brută.

În 24-48 de ore după tratare, tencuiala nu absoarbe apa, acesta se prelinge.

Prin utilizare putem împiedica formarea de salpetru, apariția sării, înghețurile de iarnă.

Atenție: Izolația necorespunzătoare sau deteriorată, nu putem înlocui cu tratarea, maxim putem atenua daunele! Soluția este utilizarea în comun a izolării corespunzătoare și a impregnării.

Se aplică numai pe suprafețe uscate!

Wall Sand-Lime Brick Protector Professional

WALL SAND-LIME BRICK PROTECTOR Professional
Soluție de impregnare a exterior BCA-ului

Soluția WALL SAND-LIME BRICK PROTECTOR Professional se dezvoltat special pentru suprafețe exterior de BCA foarte sensibile la apă și la impurități.

Prin utilizare putem împiedica murdărirea suprafețelor, umezirea acestora, apariția algelor, formarea de salpetru, apariția sării și înghețurile de iarnă.

În 24-48 de ore după tratare, tencuiala nu absoarbe apa, acesta se prelinge.

Atenție: Izolația necorespunzătoare sau deteriorată, nu putem înlocui cu tratarea, maxim putem atenua daunele! Soluția este utilizarea în comun a izolării corespunzătoare și a impregnării.

Wall Sand-Lime Brick Protector Standard

WALL SAND-LIME BRICK PROTECTOR Standard
Soluție de impregnare a interior BCA-ului

Soluția WALL SAND-LIME BRICK PROTECTOR Standard se dezvoltat special pentru suprafețe interior de BCA foarte sensibile la apă și la impurități.

Prin utilizare putem împiedica murdărirea suprafețelor, umezirea acestora, apariția algelor, formarea de salpetru, apariția sării și înghețurile de iarnă.

În 12-24 de ore după tratare, tencuiala nu absoarbe apa, acesta se prelinge.

Atenție: Izolația necorespunzătoare sau deteriorată, nu putem înlocui cu tratarea, maxim putem atenua daunele! Soluția este utilizarea în comun a izolării corespunzătoare și a impregnării.

 

 

© SILICONE PROTECTION Ltd. © H-2768 Újszilvás, Ady Endre u. 1/A e-Mail: info@szilikon.eu

 

Add to myAOL