GyIK Kapcsolat
 
Ha nagyon kis betűkkel ír valamit ne használjon Anti-Alias szűrőt, mert nehezen lesz olvasható. Föoldal Megrendelés A kínálatunk Referenciák Akciók Hírlevél Kérjen információt Oldaltérkép Ha nagyon kis betűkkel ír valamit ne használjon Anti-Alias szűrőt, mert nehezen lesz olvasható.
 
 

ÁRVÍZKÁROSULTAK JAVÁRA

2010.

 

Mindannyian láthattuk, hogy a természet nem ismer tréfát. Hazánkat több ízben és több fronton támadta a víz.

Emberek ezrei dolgoztak és dolgoznak ma is a gátakon és a víz elvonultával az újjáépítésen.

Mi egy családi vállalkozás vagyunk, így személyesen nem tudtunk segíteni a rászorultakon, de elgondolkoztunk azon, hogy mit tehetnénk az árvízkárosultak megsegítése érdekében a saját eszközeinkkel, lehetőségeinkkel.

Számba véve anyagi lehetőségeinket úgy döntöttünk, hogy adománnyal tudunk leginkább segíteni a bajba jutottakon. Egy tápiószelei Vevőnk jelezte, hogy segélyszállítmányt visz Edelénybe, amiben ásványvíz, élelmiszer és ruhaneműk voltak.

Mi ehhez a szállítmányhoz adtunk adományként 200 liter tömény HYPÓ-t. A küldeményünknek nagyon örültek Edelényben, hisz a HYPO hígítva 400 liternek felelt meg.

klikk ide

Egy hét múlva jelentkezett egy szolnoki vállalkozó, aki 1 raklap, azaz 420 db 1 literes HYPO-t vásárolt nálunk hallva az edelényi sikeres akciónkról. Az árut már nem tudtuk ingyen a rendelkezésére bocsájtani, de lemondva a haszonkulcsról kedvező áron adtuk át neki.

Ez a szállítmány is Edelény térségébe került 2010. 06. 19-én a délelőtti órákban.

 

Hiszek abban, hogy mindenki, aki csak tud, valamilyen módon segít bajbajutott testvéreinknek, hisz ki tudja, holnap nem Ő maga kerül-e bajba.

Mivel anyagi lehetőségeink nem engedik meg, hogy ingyenes adományt juttassunk el a rászorultaknak, így azt tudjuk felajánlani bárki részére (önkormányzat, vállalkozás, magánszemély, karitatív szervezet, stb.), hogy termékeinkből jelentős kedvezményt adunk annak, aki igazolhatóan azt az árvízkárosultaknak adja tovább.

 

Leskó Ferenc
+36/70-606-30-66

 

 
 
Föoldal Megrendelés A kínálatunk Referenciák Akciók Hírlevél Kérjen információt Oldaltérkép