nagyítás = klikk

Hogyan kell a Fugázáskönnyítőt használni?

 

 

A szer nem megfelelő használata nagyon sok bosszúságot és pluszköltséget tud okozni!

Az alábbi képeken bemutatjuk, hogy milyen hibát követtek el a kivitelezők:

A fenti képen látható sötét sávok annak a következményei, hogy a felületet nem alulról felfelé irányuló, lassú ecsetmozgással telítették, hanem oldalirányú, gyors - festés szerű - ecsetmozgással. Ahol a sötét sávot látjuk, ott a felület nem kapott impregnálószert, vagy ha kapott is, nagyon keveset!

Ezen a képen azt is láthatjuk, hogy több tégla kezelése ki is maradt a figyelmetlenség okán! A sötét színű téglákon azt is megfigyelhetjük, hogy a felette lévő, kezelt téglákról lefolyt impregnálószer nyomot hagyott, vagyis ott világos színű folyásnyomok láthatóak.

A fent látható hibák mellett a kivitelezők azt a hibát is elkövették, hogy a fugaanyag lemosásakor nem cserélték elég gyakran a mosó vizet és a súlyosan szennyezett mosóvízzel visszakenték a fugázóanyagot egy fátyolként. Ezért a teljes felület tompa, maszatos képet mutatott.

 

Nos a fenti hibák miatt több órával, illetve nappal megnövekedett a kivitelezés a helyreállítás miatt, ami plusz költséget jelentett! No ebben az esetben a kivitelezőnek, mert a hanyag munka az Ő zsebét apasztotta, nem a megrendelőét!

A végén a felületet meg kellet tisztítani, amire a DRY-CLEANING CEMENTFÁTYOL-ELTÁVOLÍTÓ (Cement Dirt Remover) volt a legmegfelelőbb szerünk (kipróbáltak más hasonló nevű szert is, ami nem volt megfelelő).

Száradást követően itt a A folyékony esernyő termékcsalád UNIVERZÁL (Universal) tagjával lett egy végleges, tökéletes és több évtizedes felületvédelem kialakítva.

 

... és most lássuk, hogyan is kellene mindezt csinálni:

Könnyű fugázás

HÍRLEVÉL

 

Végső megoldások, sokat érő tanácsok a vizesedés és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, most DÍJTALANUL!


Kérem, adja meg az e-mail címét és én mindig megküldöm Önnek a legfrisseb információkat a víz és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, valamint tájékoztatást adok új termékeinkről, aktuális akcióinkról.

(Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor lejelentkezhet e-mailben a listáról.)