Mennyi ideig hatékony a szilikonos kezelés?
 
 


Azt pontosan még én sem tudom, de szerintem más sem.

Azt viszont tudom, hogy a németek, akik világelsők ebben a témában (zárójelben jegyzem meg, hogy éppen ezért, mi csak német alapanyagokat és receptúrákat használunk), az első próbát 1954-ben egy mészhabarcs falfelületen végezték az NSZK-ban.

Ez a felület még 1997-ben (43 év után) sem nedvesedett a Karlsten-csöves vizsgálatok szerint.

A müncheni Olimpiai Falu vasbeton szerkezetének egy részét 1972-ben impregnálták, és az 1995-ben (23 év után) végzett vizsgálatok mindent jónak találtak.

Szilikonos hidrofobizáló védi Washingtonban a Capitólium épületét, a Húsvét szigeteken álló hatalmas Maoi szobrokat, München városházát, vagy a Lloyds Bank épületét Londonban, de említhetnénk Rio de Janeiro városát védő hatalmas Krisztus szobrot, vagy a Teotihuacán-ban álló teljes maja templom-várost.

nagyítás = klikk

Ennek a szinte hihetetlen időállóságnak több magyarázata is van, ebből egy pár következik:

A szilikonok UV-állósága kiváló.

nagyítás = klikk A szilikátszerkezetben (a falazatban, építőanyagban) oxigénjének segítségével kémiailag köt meg, így ellenáll a kimosódásnak, a savas esőknek, nagyvárosi környezeti ártalmaknak.

A szilikonok szerkezeti vázát nem a szén, hanem az igen stabil és ellenálló szilícium adja.

Megjegyzem, hogy fantasztikus tulajdonságainak köszönhetően, a szilikonokat is a hadiipar és az űrtechnológia fejlesztette ki magának. / Ki gondolta volna? :))) /

Idővel került át a hétköznapi életbe, ahol ma már nélkülözhetetlenné vált (lásd: számítástechnikát, autóipart, sőt a konyhatechnikát is).

Ezek nélkül az anyagok nélkül a mai kor környezeti ártalmainak kitett régi építmények eltűnnének a Föld színéről. A régészet és a műemlékvédelem csak ezekkel a fegyverekkel tudja felvenni a harcot az enyészettel szemben.

YTONG tégla és a Coca Cola harca

Most ez a "fegyverarzenál" az Ön kezébe is bekerülhet, hogy sikeres háborúját megvívhassa a víz ellen.

A szilikonos impregnálás frenetikus hatása:

 

A "fegyverarzenál", melyet nyújtunk Önnek, közel sem teljes, de azon fáradozunk, hogy minél teljesebbé tegyük azt. Ma még nem tudunk a rossz szigetelés ellen adni semmit, de ez hamarosan meg fog változni és egy újabb szuperfegyvert fejlesztünk ki Önnek.

Erről leghamarabb Hírlevelünkből kaphat tájékoztatást, ehhez azonban Önnek igénybe kell vennie a lentebb található feliratkozási lehetőséget.


HÍRLEVÉL

 

Végső megoldások, sokat érő tanácsok a vizesedés és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, most DÍJTALANUL!


Kérem, adja meg az e-mail címét és én mindig megküldöm Önnek a legfrisseb információkat a víz és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, valamint tájékoztatást adok új termékeinkről, aktuális akcióinkról.

(Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor lejelentkezhet e-mailben a listáról.)