Térkőtisztító

DRY-CLEANING TÉRKŐTISZTÍTÓ


Savtartalmú speciális tisztítószer.

A szer használatával könnyedén eltávolíthatjuk a cementfátylat, a cementmaradványokat, a salétromnyomokat, a habarcsmaradványokat, rozsda- és vízkőlerakódásokat, algákat, moszatokat.

Használható: saválló terméskőre, műkőre, betonra, klinkertéglára, kerámiára, mázas csempére és járólapra.

Rendelni itt tud: WEB-áruház

Tárolás:

Száraz, hűvös, jól szellőzött, a közvetlen napfénytől mentes helyen 0 oC felett kell tárolni. Összeférhetetlen anyagoktól (oxidálószerek, hipoklorit tartalmú tisztítószerek, lúgos anyagok, cianidok, szulfidok, formaldehid) hőtől, gyújtóforrástól távol kell tartani.

Felhasználás:

A tisztítandó felületet enyhén nedvesítsük meg, majd a TÉRKŐTISZTÍTÓ-t hígítatlanul, ecsettel vagy szivaccsal hordja fel.

Pár percig hagyja a szert dolgozni a felületen, majd vizes kefével súrolja át a felületet. Szükség esetén ismételje meg az eljárást.

Ügyeljen arra, hogy a szer ne száradjon meg a felületen. A letisztított felületet bő vízzel öblítse le.

Használat előtt mindig ellenőrizzük egy kevésbé látható helyen a szer összeférhetőségét a kezelendő felülettel!

Savra érzékeny felületeket ne tisztítsunk vele. Ne használjuk alumínium, eloxált alumínium, márvány, zománc, mészkő tisztítására!

Sikeres kezelés után, attól függően, hogy olajszennyeződésnek kitett felületről van szó, vagy sem, javasolt a letisztított felület impregnálása A folyékony esernyő OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX vagy A folyékony esernyőTÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR termékünkkel.

Használjunk gumikesztyűt és védő-szemüveget a munkák során!

Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

Biztonsági intézkedések:

Használjunk gumikesztyűt és védőszemüveget a munkák során!

A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

Rendelni itt tud: WEB-áruház

HÍRLEVÉL

 

Végső megoldások, sokat érő tanácsok a vizesedés és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, most DÍJTALANUL!


Kérem, adja meg az e-mail címét és én mindig megküldöm Önnek a legfrisseb információkat a víz és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, valamint tájékoztatást adok új termékeinkről, aktuális akcióinkról.

(Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor lejelentkezhet e-mailben a listáról.)